vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedințenii au cucerit din nou Doljul

Cu 17 echipe la start, Liga 4 Dolj și-a stabilit deja campioana. După 28 de etape, Dunărea Calafat are un avans considerabil, și e deja cu gândul la „barajul” pentru promovarea în Liga 3, planificat pe 18 /25 iunie, dată la care va întâlni campioana județeană de la Argeș, unde în luptă se mai află CS Rucăr (55 puncte) și Inter Câmpulung (51 puncte).

CS Dunărea Calafat a avut un parcurs aproape perfect, cu 22 de victorii, o remiză și doar 3 eșecuri, cu 6 etape înainte de fluierul final, lăsând mult în urmă Jiul Podari (59 puncte) și Știința Danubius Bechet (55 puncte). Runda precedentă, clubul de la malul Dunării a câștigat împotriva echipei de pe locul 11, Galicea Mare, cu scorul de 4-0.

Dunărea Calafat, Jiul Podari, Știința Danubius Bechet, CS Cârcea, Metropolitan Ișalnița, Unirea Tricolor Dăbuleni, Progresul Cerăt, Unirea Amărăștii de Jos, Avântul Pielești, Dunărea Cetate, Galicea Mare, Progresul Băilești, Viitorul Măceșul de Sus, ACSO Filiași II, ACS Mârșani, Flacăra Moțăței și Progresul Segarcea au pornit la start pe 21 august 2021, însă campionatul a continuat ulterior cu 17 echipe, după ce „satelitul” Filiașului s-a retras pe parcurs.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dunărea Calafat îl are ca antrenor-jucător pe doljeanul Eduard Stoica, fostul fundaș de la FC Drobeta (2007-2009), iar printre jucătorii legitimați se regăsesc severinenii Răzvan Doman, Costinel Stanciu și Marius Crăc. Toți 3 promovaseră vara trecută cu Viitorul Șimian în Liga 3, după ce reușiseră aceeași performanță și cu Tractorul Cetate, în 2018.

Politica