vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi bărbați, arestați după ce au jefuit casa unei femei

Doi bărbați, unul de 40 de ani și altul de 20 de ani, din județul Argeș au fost arestați ieri dimineață, după ce în urma unor percheziții s-a constatat că pe 17 februarie au furat din casa unei femei din comuna Bujoreni 35.000 de euro.

Potrivit primelor infformații oferite de reprezentanții IPJ Vâlcea,polițiștii din cadrul Secției 1 Poliției Rurală Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 17 februarie, polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Bujoreni, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuința acesteia de unde i-au sustras suma de 35.000 de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă.

Potrivit sursei citate, în urma activităților investigativ-operative efectuate, la data de 26 aprilie, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domicilară, în județul Argeș, în urma cărora au fost identificați doi bărbați de 40 respectiv 20 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat la data de 26 aprilie, organele de cercetare penală au dispus reținerea celor doi pentru 24 de ore, iar la data de 27 aprilie, la propunerea Parchetului, cei doi au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți fiind dispusă arestarea preventivă a celor doi pe o durată de 30 de zile.

Cercetările vor continua pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Politica