sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Băiat de 7 ani, spulberat de pe bicicletă de un șofer băut

Un băiat de 7 ani din comuna Vînjuleța a ajuns la spital după ce a fost lovit de un șofer băut în timp ce se plimba cu bicicleta pe o uliță a satului.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Mehedinți, la data de 26 aprilie,ora 11.08, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat cu privire la faptul că pe o uliță sătească, în satul Vînjuleț, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Vânju-Mare care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 37 ani în timp ce se deplasa cu autoturismul personal pe o uliță sătească din comuna Vînjuleț, a acroșat un biciclist și nu a putut evita impactul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul era sub influența băuturilor alcoolice

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,22 mg /l alcool pur în aerul expirat.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 7 ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Politica