joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident grav în Severin. Un bărbat a ajuns la spital, după ce mașina sa a fost lovită de un tir

În această după-amiază, un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un acident rutier cu un tir, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Mehedinți, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin.

La locul evenimentului a fost mobilizat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În accident au fost implicate două autovehicule: un tir și un autoturism.

La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată în autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acesteia.

Potrivit sursei citate, cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au descarcerat victima, un bărbat în stare gravă, pe care l-au predat echipajului SAJ.

Cea de-a doua victimă, un bărbat, în vârstă de circa 30 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedicii SMURD, ulterior fiind transportat, în stare de conștiență, la spital.

Politica