sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident grav în Vâlcea: Un bărbat a murit și alte două femei au ajuns la spital

Un bărbat de 51 de ani și-a pierdut viața, iar alte două femei au ajuns la spital, în această dimineață, după ce mașina pe care o conducea bărbatul a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un stâlp pe DN7, localitatea Robești, Vâlcea.

Din primele informații oferite de reprezentanții IPJ Vâlcea, se pare că ar fi vorba de un bărbat care în timp ce conducea un auto pe DN 7, în localitatea Robești, a ieșit în afara părții carosabile, intrând intr-un stâlp.

În urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior bărbatul a decedat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit primelor informații oferite de ISU Vâlcea, conducătorul auto nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul de pe ambulnață a constat decesul. Bărbatul de 54 de ani era din Râmnicu Vâlcea. În autoturism mai erau două femei, ambele din Călimănești, una de 71 ani, iar cealaltă de 37 ani.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Traficul se desfășoară în condiții normale.

Politica