duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tractorist fără permis, pe un drum din Vâlcea

Un bărbat de 31 de ani din comuna Ștefănești, județul Vâlcea a fost surprins de polițiști conducând un tractor în localitatea Sutești, fără a deține un permis corespunzător pentru vehicul. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

„În data de 16 martie, a.c., polițiștii Postului de Poliție Sutești au depistat în trafic un bărbat, de 31 de ani, domiciliat în comuna Ștefănești, județul Vâlcea, care ar fi condus un tractor pe Drumul Național 67 B, în localitatea Sutești, deținând un permis de conducere necorespunzător pentru vehiculul condus. În acest sens, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul”, conform IPJ Vâlcea.

Un alt șofer, de 34 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost depistat de oamenii legii conducând cu permisul suspendat. Bărbatul a refuzat testarea cu etilotestul și recoltarea de probe biologice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 17 martie a.c., polițiștii Biroului rutier Râmnicu Vâlcea au identificat în trafic un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce ar fi condus un autoturism în municipiu, din direcția Sud către Nord, având dreptul de a conduce suspendat. Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest și tranportul la spital în vederea recoltării de mostre biologice, însă a refuzat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, conform IPJ Vâlcea.

Politica