joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal în trafic la Caracal. Un bărbat la spital

Un bărbat de 34 de ani a ajuns la spital în urma unui conflict în trafic petrecut vineri noaptea în Caracal. Mașina condusă de bărbat ar fi fost blocată în stradă de un alt autoturism din care au ieșit mai multe persoane care l-au agresat pe șofer.
„În seara zilei de 18 februarie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Caracal au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Caracal, în trafic, ar avea loc un conflict între mai multe persoane. Din primele verificări, polițiștii au constatat că doi bărbați, aflați într-un autoturism, ar fi fost blocați în trafic de un alt autoturism, din care ar fi coborât mai multe persoane, iar, ulterior pasagerul autoturismului blocat în trafic, respectiv un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost lovit, în zona capului, de un tânăr, în vârstă de 23 de ani și de alte persoane neidentificate. Totodată, ar fi fost provocate distrugeri și autoturismului în care cei doi bărbați se aflau. Bărbatul de 34 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal”, conform reprezentanților IPJ Olt, care au menționat că ulterior i-ar fi identificat și ceilalți agresori, aceștia fiind reținuți de polițiști.
„În urma activităților specifice, polițiștii au identificat alți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 30 de ani, bănuiți de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.
În continuarea cercetărilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor patru bărbați a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Sâmbătă, pe numele celor patru bărbați, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, conform IPJ Olt.

Politica