joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi bărbați au fost luați la bătaie, în Breasta!

Update/Cei implicați în scandal, conform USR PLUS Dolj, sunt membrii USR Breasta. Aceștia au fost agresați fizic de acoliții primarului PSD al comunei. „Ieri, colegul nostru Baciu Sorin împreună cu Cioică Roberto-Gabriel, ambii locuitori al comunei Breasta, Dolj, au fost agresați fizic de acoliții primarului PSD, Ion Vizitiu.Deși au mers la primar pentru a solicita transparență în primărie, la plecare au fost loviți de trei apropiați ai primarului, deranjați de solicitările membrului USR. Colegul nostru va depune plângere penală la Poliție, așteptăm ca autoritățile să investigheze cât mai repede aceste fapte reprobabile, iar vinovații trebuie să plătească! Nu vom tolera astfel de comportamente! Vremea când primarii PSD se credeau stăpânii tuturor a apus! Vom lua toate măsurile pentru ca transparența în primăria Breasta sa nu fie un moft, ci o obligație așa cum spune legea! USR Dolj solicită conducerii PSD delimitarea de primarul Ion Vizitiu și o condamnare fermă a violențelor. Am văzut din ce în ce mai des agresiuni asupra membrilor sau consilierilor locali ai USR atunci când pun întrebări și se opun furturilor din banii publici. Nimic nu ne va opri! Suntem aici să arătăm oamenilor ce se întâmplă în primăriile conduse de PSD sau PNL, să oprim risipa banului public.USR a pornit dintre cetățeni pentru a lupta cu abuzurile vechii clase politice. Este ceea ce ne-a îndemnat să intrăm în politică și nu ne vom opri”, au scris aceștia pe Facebook.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizați vineri, 18 februarie, de un tânăr de 27 de ani, din comuna Breasta, cu privire la faptul că, atât el cât și un bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate, ar fi fost agresați fizic de trei bărbați.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au fost găsiți doar tânărul de 27 de ani și bărbatul de 40 de ani, care au declarat verbal ca ar fi fost agresați de 3 bărbați, în timp ce se aflau pe o stradă, din comuna Breasta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cei doi au refuzat să formuleze sesizare scrisă și totodată au refuzat să fie transportați la spital. În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe. Totodată, persoanele indicate de cei doi au fost identificate de polițiști, stabilindu-se că sunt trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, din Breasta”, potrivit IPJ Dolj.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Politica