miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. O femeie a murit după ce s-ar fi aruncat de la balcon

O femeie de 31 de ani a decedat după ce a căzut de la etajul 8 al unui imobil din Slatina. Din primele informații oferite de IPJ Olt, femeia s-ar fi aruncat, iar echipajul SMURD ajuns la fața locului, în ciuda eforturilor de resuscitare, a fost nevoit să constate decesul. „Echipajul SMURD Slatina și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, au intervenit în municipiul Slatina, strada Libertății, la o persoană de sex feminin, găsită inconștientă, posibil căzută de la înălțime. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Pacienta a fost resuscitată aproximativ o oră, fără rezultat favorabil, medicul SAJ constatând decesul”, conform ISU Olt.

Conform reprezentanților IPJ, femeia era din Popești-Leordeni, Ilfov, iar apartamentul de la etajul 8 aparține socrilor acesteia. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că femeia din orașul Popești-Leordeni, județul Ilfov, s-ar fi aruncat de la balconul unui apartament situat la etajul 8, apartament ce aparține socrilor săi. Aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul. Trupul femeii a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, conform IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica