sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un salt uriaș pentru afacerea ta! Devino partener Central Slots!

Central Slots are peste 300 de locații partenere în întreaga țară, numărul acesta fiind într-o creștere constantă! Suntem un business din domeniul jocurilor de noroc, cu o experiență de peste 15 ani, în căutarea de noi parteneri. Dacă ai un bar, un magazin, restaurant sau orice alt spațiu comercial, acest articol este pentru tine.

De ce ai vrea să intri un parteneriat cu noi dacă deja ai un business care merge bine? În primul rând pentru stabilitate financiară. Partenerii noștri generează în medie, prin colaborarea cu noi, peste 100.000 de lei anual profit. Pentru unii este o sumă mare, pentru alții o sumă mică, însă raportat la investiția minimă pe care tu o ai, este o sumă considerabilă. Un alt motiv este că, odată cu aparatele de tip slot-machines, păcănele, poți atrage pentru afacerea ta și un public diferit față de cel existent, crescând astfel veniturile și businessului tău principal. Totodată, parteneriatul cu noi nu implică nicio responsabilitate juridică din partea ta, acest lucru fiind stipulat ferm în contractul pe care îl semnăm.

Banii se împart în mod egal

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru că ne dorim ca parteneriatul să fie unul stabil și de lungă durată, pozițiile noastre vor fi egale, 50-50. Astfel, întregul profit se împarte la 2, după scăderea taxelor către stat. Noi avem cheltuieli și investiții cu aparatele, partea de logistică, juridică etc, iar partenerii noștri se ocupă de cheltuielile cu spațiul, utilitățile, angajații.

Jocurile electronice reprezintă un business foarte ușor de operat și administrat, fără bătăi de cap sau răspundere juridică, acest tip de afacere poate fi privită ca una ce îți generează un venit pasiv semnificativ constant.

Dacă ți se pare că un parteneriat cu noi ți se potrivește, contactează-ne! La fel, dacă ești încă în dubii, vrei să cunoști afacerea mai în amănunt, vrei să știi și alte detalii, apelează-ne la 0743 223 321 și îți explicăm detaliat tot ce vrei să știi.

Mai multe detalii găsești pe site-ul www.centralslots.ro sau pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Central.slots.romania

Politica