sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Primarul din Motru vrea să închidă centrul de vaccinare din cauza facturii uriașe la gaze

Cosmin Morega, primarul municipiului Motru, județul Gorj, ia în calcul închiderea centrului de vaccinare din oraș, după ce a primit o factura la gaze de 35.000 de lei pentru lunile noiembrie și decembrie.

„Iau în calcul închiderea centrului de vaccinare, având în vedere că mi-a venit o factură la gaze de 35.000 de lei, în condițiile în care nu depășeam 5.000 – 7.000 de lei pe lună. Acum, avem pe noiembrie și decembrie 35.000 de lei la gaze”, a declarat Cosmin Morega.

„Mă aștept și la energia electrică să vină una dublă sau triplă față de cea obișnuită și, atunci, îmi pun întrebarea dacă mai are rost ca acest centru de vaccinare, pe lângă cheltuielile cu personalul și alte materiale necesare, să mai funcționeze. Cheltuiala cu energia, apa și gazul se ridică la 50.000 de lei, în condițiile în care se vaccinează 8-10 persoane pe zi cu prima doză”, a spus Cosmin Morega, potrivit Gorjonline.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primarul municipiului Motru susține că a cerut ajutorul celor de la DSP Gorj, care l-au informat însă că bugetul pe care Ministerul Sănătății îl poate suporta este de doar 20.000 pe lună. 

Centrul de vaccinare anti-COVID-19 din municipiul Motru funcționează în clădirea fostei școli catolice.

Politica