Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Video/Exercițiu ISU la Spitalul Județean Craiova

Publicat

pe

ISU Dolj a efectuat joi un exercițiu de forțe mijloace în teren la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Conform reprezentanților ISU, exercițiul a urmarit mai multe aspecte printre care traseele sau antrenarea personalului.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj a desfășurat joi, 27 ianuarie, un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.
Pompierii, s-au deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare și intervenție la înălțime și o Autospecială pentru Transport Personal și Victime Multiple. Principalele obiective urmărite de salvatori au fost: verificarea traseelor, zonelor de amplasare a tehnicii de intervenție în cazul producerii unei situații de urgență, antrenarea personalului din serviciile profesioniste pentru situații de urgență, precum și verificarea, identificarea și funcționarea surselor de alimentare cu apă a tehnicii de intervenție”, conform ISU Dolj.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.