vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii gorjeni sunt cu ochii pe turiștii din zonele Rânca, Runcu și Tismana

În acest weekend, jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana au fost nevoiți să supravegheze, din nou, un număr mare de turiști în zonele montane din județul Gorj, în special la Rânca, unde se poate practica sporturile de iarnă.

La nivelul Jandarmeriei Gorj s-a luat măsura suplimentării în zona montană Rânca a efectivelor de jandarmi montani și cu alte efective de ordine publică, pentru a putea interveni de urgență în cazul evenimentelor cu impact asupra vieții și sănătății persoanelor. Jandarmii montani din zona montană Rânca sunt dotați corespunzător pentru a interveni în sprijinul turiștilor dacă aceștia sunt afectați de condițiile meteo neprielnice și i-au avertizat pe oameni și cu privire la riscurile de infectare cu covid.

„Efectivele de jandarmerie vor fi prezente zilnic în zona pârtiilor de schi și a traseelor frecventate de turiști, vor interveni la solicitările acestora și vor interacționa în mod direct pentru respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, în acest context, reamintim obligativitatea purtării măștii de protecție. Dacă mergeți în zona montană Rânca, vă recomandăm să vă informați în prealabil despre condițiile meteorologice locale, să vă echipați adecvat autoturismul, să nu vă expuneți la riscuri și să solicitați sprijinul echipajelor de intervenție dacă întâmpinați probleme, prin S.N.U.A.U. 112”, este mesajul jandarmilor gorjeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica