Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Șoferi băuți, pe șoselele din Vâlcea

Publicat

pe

Doi bărbați din Vâlcea au fost prinși de polițiști, în trafic, după ce au consumat băuturi alcoolice. Ambii șoferi s-au ales cu disare penale.

Conform gazetavalceana.ro primul depistat este un bărbat de 41 ani, din comuna Mihăiești, județul Vâlcea, care ar fi condus un autoturism pe DJ 651 în localitatea Stoenești, județul Vâlcea, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Din verificările efectuate de către polițiști cu aparatul etilotest, acesta a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală pentru recoltare de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Cel de-al doilea este un bărbat de 48 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a fost oprit în trafic de polițiști pe DN 64, pe raza comunei Vlădești. În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoarea de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice, conform aceleiași surse.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.