marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Prinși la volan fără permis

Tupeu fără margini! În timp ce unii șoferi din Mehedinți se urcă la volan băuți sau drogați, alții conduc autovehicule fără să posede permise auto. Poliția îi prinde pe care poate în vederea trageri la răspundere penală. La data de 16 ianuarie a.c., ora 09.20, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Vînju Mare au depistat, în trafic, un bărbat de 63 de ani, din Vînju Mare, în timp ce conducea o autoutilitară în localitatea Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că autoutilitara figura neînmatriculată, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
La data 15 ianuarie a.c., ora 17.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Orșova au depistat, în trafic, un bărbat de 28 de ani, din comuna Eșelnița în timp ce conducea un autoturism pe strada Duzilor, în comuna Eșelnița, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, la momentul depistării, în autoturism se afla și un bărbat de 49 de ani care cunoștea faptul că tânărul de 28 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
„În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, inspector principal de poliție Corina Moraru.

Politica