joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeia care a furat un milion de euro de la CEC şi i-a donat a fost trimisă, din nou, în judecată

Fosta angajată a CEC Bank, care a provocat un prejudiciu de circa un milion de euro, prin sustragerea banilor în decurs de mai mulţi ani de la clienţii agenţiei din oraşul Zlatna, a fost trimisă în judecată într-un dosar nou, notează adevarul.ro.

„În perioada 24.01.2006 – 10.08.2016, în calitate de funcţionar public în cadrul unei agenţii bancare din Jud. Alba, inculpata a falsificat semnătura de la rubricile destinate titularului de cont de pe un număr de 368 documente de retragere / lichidare / transfer / virament intrabancar pentru a ascunde retragerile, în mod neautorizat, de sume de bani din conturile de depozit ale 60 de clienţi ai băncii”, a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, conform sursei citate.

Femeia a fost condamnată în anul 2018 la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru delapidare. Prejudiciul reţinut în sarcina acesteia a fost de 4.227.940 lei şi 235.981 euro. Fost angajată a CEC a fost obligată să restituie banii, dar neavând cum să plătească, suma a fost plătită de către CEC Bank către clinții care şi-au pierdut sumele depuse în conturi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: Adevarul

Politica