Conecteaza-te cu noi

Sport

Simona Halep s-a retras de la competiția pregătitoare de la Sidney, înainte de Australian Open

Publicat

pe

Simona Halep s-a retras de la competiția pregătitoare de la Sidney, înainte de Australian Open, a anunțat și explicat unul dintre antrenorii săi, Daniel Dobre.

Simona Halep a anunțat că va participa la trei turnee în ianuarie, Melbourne Summer 1 (unde a ajuns în finală, care va fi disputată duminică), Sydney și Australian Open.

”Nu cred că e o măsură de precauţie. Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum. Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înţeleaptă, se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a declarat la Digi Sport Daniel Dobre, unul dintre antrenorii sportivei.

Pe tabloul principal la Sydney se află o româncă, Jaqueline Cristian, care va juca în primul tur cu sportiva australiană Priscilla Hon, beneficiară de wildcard.

Simona Halep va juca, duminică dimineaţă, de la ora 08.00, în finală la Melebourne Summer Set 1, în compania rusoaicei Veronika Kudermetova, locul 31 WTA.

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.