joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Primăria Severin pune la bătaie locuri de parcare

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin anunță că cetățenii cu reședința în limita a 50 metri față de parcare (care nu au  garaj, loc parcare, acces auto în curte), au dreptul de a depune dosar pentru a participa la procedura de atribuire/licitație, conform articolului 14 din H.C.L. 27/2021.
Cererea trebuie transmisă către Direcția Patrimoniu din cadrul primăriei sau online la adresa [email protected], cerere tip (cu actele solicitate în ea anexate) pentru participarea la procedura de atribuire/licitație a locurilor de parcare curentă pe domeniul public în parcarea de reședință nr. 138 (50 locuri) orientativ pentru: strada Petre Sergescu, nr. 5 – 6 – 7, bloc B1 – C1 – C2, Aleea Cloșani, nr.1, bloc F1. Cererile se pot regăsi pe site-ul primăriei la secțiunea Tipizate – Direcția Patrimoniu, la sediul Direcției Patrimoniu sau la Biroul Comunicare din cadrul Primăriei.
Depunerea cererilor se va face în perioada 12 – 26 ianuarie. Cererile depuse după 26 ianuarie nu vor fi analizate, ci vor rămâne dosare în așteptare.
Pe cerere se va opta pentru un singur loc de parcare.
Ședința de atribuire/licitație se va ține în data de 4 februarie 2022, ora 10.00, la sala Grigore Cerchez a Palatului Culturii „Teodor Costescu”.
Locurile de parcare care au fost solicitate de o singură persoană, ce îndeplinește condițiile stipulate prin Regulament, vor fi atribuite direct, dar este solicitată prezența acestor persoane la ședința de atribuire/licitație. Persoanele cărora li se atribuie locul solicitat vor fi anunțate în ședință, având obligația de a ridica permisul de parcare, de la sediul Direcției Patrimoniu, în maxim 10 zile lucrătoare în perioada 9 – 23 februarie. Persoanele care nu ridică permisul de parcare în termenul precizat pierd locul atribuit, acesta urmând a fi redistribuit direct altor solicitanți, în ordinea înregistrării cererilor depuse în așteptare. Prezența solicitanților care s-au înscris pentru același loc de parcare este de asemenea obligatorie în vederea atribuirii prin licitație publică deschisă.

Politica