vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mircea Rednic, soluție pentru banca tehnică a FCU Craiova!

Dat afară de Dinamo București, Puriul poate fi varianta salvatoare pentru Adrian Mititelu

FCU Craiova a încheiat anul 2021 pe locul 14, poziție de pe care se merge la barajul pentru rămânerea în divizie. Și a terminat cu preparatorul Dan Vasilică pe post de principal. Așa că, după ce s-a debarasat de Adi Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică, echipa olteană este în căutare de antrenor.
Adrian Mititelu a colaborat bine cu Mircea Rednic când a intrat în fotbal, la începutul mileniului. Cei doi au păstrat legătura, iar omul de afaceri din Bănie l-a dorit și în urmă cu o lună, când l-a luat pe Trică. În plus, campania de achiziții a oltenilor din ultima vreme l-a implicat pe Rednic. Jeremy Huyghebaert (32 de ani, fundaș stânga), Benjamin van Durmen (24 de ani, mijlocaș defensiv) și Francois Marquet (26 de ani, mijlocaș ofensiv) au ajuns la Craiova și în urma unor recomandări ale lui Rednic, care i-a antrenat în Belgia, la Standard Liege și la Mouscron.
Rednic și-a făcut rost de încă o bilă albă, nu de mult, atunci când a declarat că adevărata Craiova este cea a lui Mititelu.
„Pentru mine este Craiova veche, Craiova la care am antrenat. Eu nu vreau să iasă discuții, dar asta e clar. Eu am tot respectul pentru ambele echipe, dar după părerea mea echipa lui Mititelu este adevărata Craiova”, a spus Rednic la o conferință de presă.

Politica