sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bryana, craioveanca din finala „X Factor România”! Și tu o poți ajuta cu un votj

Bryana Holingher este craioveanca care a ajuns în Marea Finala „X Factor” ce are loc pe 23 decembrie, de la 22:15, la Antena 1. Adolescenta este un spirit tânăr și plin de entuziasm care a reușit la numai 14 ani să-i cucerească pe jurați, dar și pe oamenii de acasă. Doritorii o pot vota la 1313, cu textul Bryana.

Tânăra locuiește în Craiova și este elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Velovan”. Aceasta a mărturist pentru „Jurnalul Olteniei” că face muzică de la 8 ani, la Palatul Copiilor din Bănie. Bryana a câștigat locul în marea finală X Factor după ce a interpretat impecabil piesa ,,Ain’t No Other Man” a Christinei Aguilera.

Întrebată ce a însemnat toată această experiență pentru ea, adolescenta a spus cu emoție în glas că „Înseamnă foarte mult, mi-am câștigat încrederea în mine și sunt convinsă că este șansa mea să ajung cât mai departe în muzică”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mentorul grupei de fete sub 24 de ani și cel al Bryanei este Florin Ristei care are toată încrederea în vocea puternică a oltencei. Eleva a mai declarat că între ea și Ristei „s-a format o conexiune foarte puternică mentor-concurent. Este extrem de specială și m-am atașat foarte mult de el”.

Tânăra speranță are gânduri antreprenoriale. „Dacă o să câștig vreau să-mi cumpăr o garsonieră și vreau să-mi fac un studio”. Bryana se bucură de toată susținerea apropiaților. „Părinții, prietenii, toată lumea este foarte mândră de mine și mă susțin. Chiar și eu sunt. Am ajuns mai departe decât mă așteptam”.

Pentru finală tânără a spus că a pregătit mai multe surprize. De pildă, o să cânte cu Super4, dar și alături de Florin Ristei. „Am nevoie de foarte multe voturi. Dacă vreți să susțineți tinerele talente din România votați la 1313, cu textul Bryana”.

Politica