Conecteaza-te cu noi

Dolj

Clădirea Palatului Administrativ al județului Dolj poate fi reabilitată prin PNRR

Publicat

pe

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a semnat documente tehnice premergătoare etapei de introducere a proiectului de reabilitare a clădirii Palatului Administrativ al Județului Dolj în PNRR.

Este vorba despre contractul de expertiză tehnică, a studiului geotehnic, topografic cu documentație cadastrală, dar și de certificatele energetice pentru obiectivul de investiții “Consolidarea, reabilitarea, modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii Palatului Administrativ al județului Dolj, monument istoric de interes național”.

Clădirea Palatului Administrativ este un monument istoric emblematic pentru Craiova, dar și pentru județ, iar prefectul Nicușor Roșca speră ca această etapă să reprezinte începutul unei modernizări istorice.

Este o etapă importantă pentru acest obiectiv de investiții. Am semnat documentele tehnice premergătoare acestui proiect, pentru a putea obține banii de la PNRR. Clădirea Palatului Administrativ este un monument istoric emblematic pentru Craiova, pentru județul Dolj și sper ca acest prim pas să fie începutului unei modernizări istorice”, a declarat Nicușor Roșca

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.