vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Dolj. Doi sirieni, ascunși pe osia unei semiremorci, prinși de polițiști

 Doi cetățeni sirieni, ascunși în compartimentul de depozitare bunuri, poziționat  pe osia unei semiremorci, au fost prinși de polițiștii de frontieră, când încercau să intre în țară.

”În cursul acestei dimineți, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetățean turc, în vârstă de 42 de ani, care conducea un autocamion. Şoferul transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, fructe din Turcia pentru o societate din Franța”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

În urma controlului preliminar efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, ascunși într-un compartiment de depozitare situat deasupra osiei semiremorcii, doi bărbați în vârstă de 20, respectiv 26 de ani, cetățeni sirieni. Aceștia au declarat autorităților faptul că, în timp ce se aflau într-o parcare din orașul Sofia, Bulgaria, s-au urcat în mijlocul de transport având acceptul șoferului, căruia i-au plătit fiecare câte 1.000 de euro. Cei doi străini intenționau să ajungă într-o țară din vestul Europei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor depistate, iar conform protocolului româno-bulgar, cetățenii sirieni, șoferul, cât și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, se mai arată în comunicat.

 

Politica