sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Accident în Olt, la Valea Mare. 3 minori între victime


Un accident rutier a avut loc duminică în localitatea Valea Mare, județul Olt. În incident au fost implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane. 5 dintre acestea au fost rănite, între care și 3 minori. Victimele au fost transportate la Spitalul de urgență din Slatina. Șoferii au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.
” Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 653, în comuna Comuna Valea Mare, sat Recea.
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment, la intersecția Drumului Județean 653 cu Drumul Județean 657, în localitatea Valea Mare, au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 7 persoane (2 bărbați și 5 femei, din care 3 minori cu vârste cuprinse între 10 luni și 16 ani).

Un autoturism, în care se aflau 3 persoane, era condus de un bărbat de 47 de ani, din municpiul Craiova, iar celălalt, în care se aflau 4 persoane, era condus de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Slatina. 
În urma coliziunii, 5 persoane, din care două femei, de 34, respectiv 49 de ani și cei 3 minori, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, conform IPJ Olt.

Politica