Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Cadouri pentru fotbaliștii doljeni! Silviu Lung, prezent la meciul dintre echipele comunelor Amărăștii de Sus și Apele Vii

Publicat

pe

Meciul dintre echipele de fotbal ale comunelor Amărăștii de Sus și Apele Vii nu s-a desfășurat oricum, ci cu prezența lui Silviu Lung și a reprezentanților Consiliului Județean Dolj. Sportivii au primit și câte un echipament de fotbal, dar și trei mingi fiecărei echipe.

„Silviu Lung, marele jucător al Craiovei Maxima, a fost astăzi prezent la meciul dintre echipele de fotbal ale comunelor Amărăștii de Sus și Apele Vii. Acesta a participat la acțiunea Consiliului Județean Dolj de susținere a sportului de Liga a V-a. Ca în fiecare sfârșit de săptămână din ultima lună, am mers să împărțim câte un echipament de fotbal fiecărui sportiv și trei mingi fiecărei echipe. Am profitat de înfruntarea de pe teren dintre Progresul Amărăștii de Sus și Viitorul Apele Vii pentru un spectacol fotbalistic și pentru îndeplinirea acțiunii noastre.

Pentru că demersul nostru este în plină desfășurare, vom continua să mergem la competițiile sportive ale formațiilor înscrise în ligile a IV-a și a V-a. De altfel, întreaga campanie este menită să ofere susținere tinerilor fotbaliști din echipele comunelor doljene și să îi încurajeze să continue activitatea sportivă, profitând de fiecare șansă pentru a ajunge la sportul de performanță. Pentru a continua această inițiativă, din primăvară anului viitor, vom organiza Cupa Doljului la fotbal, o competiție sportivă între toate echipele de fotbal ale școlilor gimnaziale din județ, cu excepția celor din Craiova.”, a scris Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, pe Facebook.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.