vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Derby-ul suferinței! Dinamo și FCU Craiova deschid etapa!

Cele două echipe se bat pentru salvarea de la retrogradare în Groapa din Ștefan cel Mare

Dinamo și FCU Craiova sunt două echipe în derivă și vor juca pentru 6 puncte vineri, în Ștefan cel Mare. Cele două echipe sunt pe locurile 14 și 15, doar Clinceniul este sub ele. Astfel, se anunță un derby pentru evitarea retrogradării.
Eugen Trică, proaspăt sosit la cârma FCU Craiova a prefațat astfel jocul: „Se anunță o partidă dificilă, atât pentru noi, cât și pentru ei. Știți foarte bine că ambele echipe au mare nevoie de puncte. Suntem în subsolul clasamentului. Important pentru noi e să ne facem jocul și să întoarcem de la București cu cele 3 puncte.
Așa cum noi ne dorim să câștigăm, și ei vor să obțină cele 3 puncte pentru a ieși din criză. Dinamo a fost și va rămâne o echipă periculoasă. Am urmărit-o cu Voluntari, cred că a făcut o partidă foarte bună. Are jucători interesanți. 
M-am uitat pe formație și am văzut că mereu se schimbă. Dinamo e în căutări și schimbă câte 4-5 jucători la fiecare partidă. Nu e o formație stabilă. Asta îmi dă de gândit. Ar putea apărea jucători interesanți, pentru că are în componență fotbaliști de calitate. Gândul nostru e să mergem la București și să câștigăm cele 3 puncte, care sunt foarte importante pentru noi. Echipa s-a pregătit bine”.
În tur, FCU Craiova s-a impus cu 1-0 contra celor de la Dinamo București, aceasta fiind una dintre cele 3 victorii obținute în prima parte a sezonului de echipa patronată de Mititelu.

Politica