Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Tânăr prins de poliție după ce s-a jucat cu un cuțit în Parcul „Romanescu”

Publicat

pe

Mai mulți tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere din Parcul „Nicolae Romanescu” în timp ce priveau un băiat cum mânuiește un cuțit. Aceștia au ajuns pe mâna Poliției Locale, iar ulterior, tânărul ce a folosit cuțitul a fost predat polițiștilor de la Secția 2.

Un grup de tineri, aparent liniștii, ce se plimbau în Parcul Nicolae Romanescu, au ajuns la poliție, în urma comportamentului neadecvat și a purtării/folosirii de arme albe în spațiul public. Cel mai „viteaz” dintre aceștia, arunca la țintă, cu un cuțit ce avea lama de 15 cm lungime, în băncile aflate pe aleile parcului. În urma intervenției polițiștilor locali din cadrul Secției „Romanești” și a probelor oferite de Biroul Supraveghere Video, tinerii au fost identificați și conduși la sediul Poliției Locale, unde au fost aplicate măsurile legale”, informează Poliția Locală Craiova.

Tânărul ce a folosit o armă interzisă în spațiul public are 17 ani și este din comuna Amăraștii de Sus. Pentru acesta au fost întocmite actele de cercetare premergătoare, ulterior fiind predat Secției 2 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.