Conecteaza-te cu noi

Gorj

Noul sistem de iluminat public modern din Târgu Jiu a fost pornit

Publicat

pe

Noul sistem de iluminat public modern din Târgu Jiu a fost pornit. Acesta este amplasat pe tronsonul cuprins între giratoriul de la Turcinești și Complexul Comercial Păltiniș. Anunțul a fost făcut chiar de primarul orașului, Marcel Romanescu.

„Este al doilea mare tronson după Târgu Jiu – Bârsești. De altfel, lucrările înaintează rapid și în momentul în care fiecare porțiune va fi finalizată, va fi și pusă în funcțiune. Vă reamintesc că este vorba de un amplu proiect pe fonduri europene care prevede modernizarea iluminatului public în Târgu Jiu și care se ridică la valoarea de 5 milioane de euro. Am reușit să obținem jumătate din suma alocată pentru întreaga regiune a Olteniei în scopul modernizării iluminatului public”, spune edilul.

Marcel Romanescu susține că urmează noi schimbări în bine, în ceea ce înseamnă rețea electrică: „Se are în vedere o scădere a costurilor pe noua rețea cu peste 40%, ceea ce reprezintă o economie substanțială la bugetul local! Se instalează 27 de kilometri de rețea electrică, 27 de kilometri de fibră optică și peste 1000 de corpuri de iluminat”

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.