vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marfar deraiat la Balota. Circulația feroviară, întreruptă

Trei vagoane ale unui tren de marfă au deraiat astăzi, 24 noiembrie, în stația CF Balota. Circulația este întreruptă la această oră. Incidentul s-a produs pe linia 4, în timpul manevrelor de cuplare a locomotivei.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară în stația CF Balota este închisă la această oră, din cauza deraierii, la intrarea în stație, a 3 vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului CERFERSPED. Trenul de marfă are în compunere 26 de vagoane încărcate cu lemne și circula în relația Curtici – Sfântu Gheorghe. Deraierea celor 3 vagoane s-a produs pe linia 4, în timpul manevrelor de cuplare a locomotivei.

Personalul de specialitate al SRCF Craiova, prezent la fața locului, va lua toate măsurile care se impun în astfel de situații, pentru intervenția cu utilaje necesare repunerii pe șină a vagoanelor și eliberarea gabaritului, în vederea reluării traficului feroviar în stația Balota. Informăm totodată faptul că, pentru menținerea continuității transportului feroviar de călători în sudul țării, SRCF Craiova va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe relația Drobeta Turnu Severin – Prunișor, până la finalizarea intervențiilor din stația CF Balota.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulația trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova, urmare producerii acestui eveniment, cu precizarea că personalul feroviar va colabora permanent cu reprezentanții operatorului de marfă și va asigura tot suportul tehnic necesar pentru repunerea pe șină a vagoanelor și restabilirea circulației în condiții normale de trafic. Serviciul Comunicare Mass-Media CFR SA.

Politica