duminică, iulie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Olt. Dispăruți de la stână, căutați de poliție

O femeie de 22 de ani și un bărbat de 36 au dispărut duminică de la o stână din județul Olt. Proprietarul stânei este și cel care a anunțat polițiștii în legătură cu dispariția. Bărbatul este din județul Prahova, iar femeia din comuna Stoenești, județul Olt.
„În seara zilei de 21 noiembrie a.c., la ora 20:00, polițiști din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu au fost sesizați de un bărbat, din comuna Stoenești, cu privire la faptul că numiții STEMATE MARIUS EUGEN, în vârstă de 36 ani, din comuna Ciorani, județul Prahova și BOLNAVU MARIANA VALENTINA, în vârstă de 22 de ani, din comuna Stoenești, județul Olt, au plecat voluntar în jurul orei 18:00, de la stâna reclamantului din aceeași localitate, și nu au mai revenit.

Semnalmente: STEMATE MARIUS EUGEN: înălţime aproximativ 1,75 m, greutate aproximativ 75 kg, păr brunet, scurt și grizonat, ochi căprui, fără semne particulare;

BOLNAVU MARIANA VALENTINA*: înălţime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 55 kg, păr brunet, lung, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul plecării, nu se cunosc obiectele vestimentare purtate de aceștia.
Persoanele care dețin informații cu privire la cele două persoane dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, conform reprezentanților IPJ Olt, care au adăugat că iau în calcul posibilitatea ca cei doi sa fi plecat împreună.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica