vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgu Jiu are șansa de a deveni Capitala Tineretului din România 2023

Municipiul Târgu Jiu a intrat în finala competiției Capitala Tineretului din România 2023, alături de Craiova și Târgu Secuiesc, eveniment ce a avut loc sâmbătă. O delegație formată din tineri, reprezentanți ai unor ONG-uri din comunitate și un reprezentant al Primăriei Municipiului Târgu Jiu, s-a deplasat la București pentru susținerea candidaturii. Delegația a fost formată din Adela Vlădoiu, Lucian Budulan, Sanda Roberta Valentina, Ardereanu Alexia, Maria Bircu si Andi Popescu.

Am prezentat în fața juriului conceptul nostru pentru 2023, YouthURL Târgu Jiu, URL fiind Unlearn, Relearn, Learn, propunând un an de dezvățare de la lucruri care nu ne ajută, reînvățarea unora și învățare, toate în colaborare strânsă cu Primăria Târgu Jiu. Mulțumim pentru sprijin. PS: YouthURL Târgu Jiu este un program pe care-l vom pune în aplicare și cu titlu și fără titlu”, a fost mesajul transmis de echipa târgujienilor.

Rezultatul va fi anunțat pe 5 decembrie. Orașul câștigător va avea oportunitatea de a dezvolta un program cadru tematic anual care vizează dezvoltarea urbană cu participarea directă tinerilor, capitalele realizând proiecte din ce în mai profesioniste, abordând noi teme de interes pentru tineri și încurajând dezvoltarea de idei noi și inovatoare referitoare la co-crearea și dezvoltarea orașului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica