vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Muncitorii răniţi în explozia de la Băbeni sunt în stare stabilă

Trei femei rănite în urma deflagraţiei produse, joi după-amiază la Uzina Mecanică Băbeni se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, acestea fiind conştiente şi în stare stabilă.

Una dintre victime, în vârstă de 52 de ani, are fracturi la ambele membre superioare şi două degete amputate.

Cele trei femei rănite în explozia de la Uzina Mecanică Băbeni au 42 de ani, 52 de ani, respectiv 54 ani, iar starea lor este stabilă, ele fiind conştiente, a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, Dan Ponoran.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit acestuia, femeia de 52 de ani este în stare mai gravă, ea suferind fracturi la ambele membre superioare, amputaţie de falange la două degete şi multiple plăgi delabrante, reprezentând leziuni ale tegumentelor în urma suflului exploziei.

Altă femeie rănită în urma exploziei are multiple superficiale produse de schijele rezultate în urma deflagraţiei, însă rănile nu sunt adânci iar a treia victimă are un traumatism cranio-cerebral acut şi un corp străin intraocular, scrie News.ro

Vieţile celor trei femei nu sunt puse în pericol, a precizat managerul unităţii sanitare.

A patra victimă a primit îngrijiri medicale la locul incidentului, suferind un atac de panică, însă în cele din urmă aceasta nu a mai fost dusă la spital, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Politica