joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Un microbuz care transporta persoane s-a oprit într-un cap de pod

Dimineață cu ghinion pentru pasagerii unui microbuz care s-a oprit într-un cap de pod. Totul s-a întâmplat în comuna Gostavățu. În urma impactului șoferul și cei nouă pasageri au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul municipal Caracal.

„În acestă dimineață Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 642, în comuna Gostavățu. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Caracal, în eveniment fiind implicat un microbuz transport persoane, în care se aflau șoferul și nouă pasageri, care a părasit partea carosabilă lovind un cap de pod.

În urma coliziunii, toate cele 10 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal. Șoferul, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipaje de la Garda Stoenești și Detașamentul Caracal, au intervenit cu două echipaje SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, în localitatea Gostavățu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La locul evenimentului au acționat și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. În accident a fost implicat un microbuz, în care se aflau șoferul și nouă pasageri”, potrivit IPJ Olt.

Cele zece persoane, conștiente și cooperante, stabile hemodinamic, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la CPU Caracal și UPU Slatina. Au fost șapte femei și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 59 de ani.

Politica