vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Romanescu este încântat de primarii localităților ce fac parte din Zona Metropolitană Târgu Jiu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, s-a declarat încântat de primarii ce conduc localitățile din Zona Metropolitană. Edilul consideră că dorința de dezvoltare a colegilor săi este extrem de importantă pentru o colaborare bună.

Mă bucură enorm reacțiile colegilor de la celelalte primării ce fac parte din Zona Metropolitană Târgu Jiu. Acești primari urmăresc, cu adevărat, interesele comunității din care fac parte și, la fel ca și noi, nu scapă nici o oportunitate de a-și dezvolta localitățile pe care le administrează”, a spus Romanescu.

Primarul municipiului Târgu Jiu a ținut să să explice că Zona Metropolitană este un proiect foarte important, dar care a fost realizat cu ajutorul unor oameni serioși și pe care îi apreciază: „Zona metropolitană rămâne unul dintre cele mai ample proiecte ale noastre, coordonat de doamna Ramona Nodea, city manager al municipiului Târgu Jiu, la fel ca și alte proiecte importante, cum ar fi reorganizarea primăriei. Promovate de o echipă formată din oameni extraordinari precum doamna director Camelia Grecu, doamna Alina Pițu, șefa Serviciului Juridic, doamna Corina Șuță sau domnul director Marius Ionescu, tot mai multe proiecte extrem de importante au prins contur și aduc deja schimbări mari la Târgu Jiu. Le mulțumesc tuturor pentru implicare și îi felicit pentru munca depusă!”, a mai spus Marcel Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica