vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii au salvat o tânără însărcinată care se afla inconștientă pe trotuar

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova și Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți au salvat o tânără care zăcea inconștientă pe un trotuar din Drobeta Turnu-Severin. Aceasta avea puls, însă respira foarte greu. Erorii au acordat primul ajutor și au solicitat prin 112 un echipaj de ambulantă.

„O tânară însărcinată căzută pe trotuar, inconștientă, a fost salvată de jandarmi. În cadrul unei misiuni comune de patrulare, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova și Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți au observat, noaptea trecută, o persoană căzută pe trotuar, în zona Calea Timișoarei din Drobeta Turnu Severin.

Aceștia au oprit mașina pentru a vedea despre ce este vorba și când s-au apropiat, au observat că tânăra era însărcinată, avea puls, dar respira foarte foarte greu. Pentru viitoarea mămică găsită inconștientă, secundele erau esențiale, iar intervenția rapidă a jandarmilor făcea diferența dintre viață și moarte. Jandarmii au acordat primul ajutor și au solicitat prin 112 un echipaj de ambulantă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânăra de 21 de ani a fost preluată și transportată la o unitate medicală pentru investigații suplimentare.
Colegii noștri au fost oamenii potriviți, la locul potrivit pentru viitoarea mămică”, potrivit Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Politica