O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni, în Craiova!

Date:

O bătrânică de 77 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de pe strada Brestei, Craiova, din direcţia centru către strada Pelendava. Aceasta era pe trecere de pietoni când o șoferită de 34 de ani a ccidentat-o.

„În această dimineaţă, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Brestei, din Craiova, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din Craiova, pe strada Brestei, din direcţia centru către strada Pelendava, ar fi accidentat o femeie de 77 de ani, din localitate, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, femeia de 77 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare de inconştienţă. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, – IPJ Dolj.

Foto: Facebook/ info trafic craiova și dolj

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...