Video/Sute de oameni au venit să-și ia adio de la Petrică Mîțu Stoian

Date:

Sute de oameni s-au strâns în fața Teatrului Național din Craiova ca să-și ia rămas bun de la interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

Colegi de breaslă care își iau rămas bun de la artist prin cântec, sunt de asemenea prezenți. Cu lacrimi în ochi, acolo se află Constantin Enceanu, poate cel mai apropiat colaborator din lumea muzicii a lui Petrică Mîțu Stoian, dar și Niculina Stoican, cea care, de altfel, a și cântat alături de Ansamblul Maria Tănase.

Artistul a fost scos în mijlocul oamenilor iar un soborul de preoți ține o slujbă în fața Teatrului Național Marin Sorescu, urmând ca mai apoi trupul neînsuflețit să fie dus la Biserica Mântuleasa.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Sâmbăta seara acesta a ajuns la terapie intensivă în stare extrem de gravă, iar medicii care s-au ocupat de el au fost destul de rezervați. Se pare că starea interpretului de muzică populară nu era una bună, mai ales că venea după o luptă grea cu virusul SARS-CoV-2 și avea și alte probleme de sănătate.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...