vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce fond de ten Estée Lauder ar trebui să folosești?

Fondurile de ten Estée Lauder se bucură de statutul de „cult favorite” în întreaga lume de zeci de ani, din motive întemeiate: sunt perfect formulate pentru a se potrivi unei gamă vaste de tipuri și tonuri de piele.

În prezent, Estée Lauder are mai multe tipuri de de fond de ten, fiecare oferind finisaje și acoperiri diferite și satisfacând diferite preferințe și stiluri de viață. Având atâtea opțiuni din care să alegi, întrebarea este care formulă de fond de ten este potrivită pentru tine?

Pentru a răspunde la această întrebare și a îți oferi informații despre ceea ce face ca fiecare tip de fond de ten să fie unic, am realizat această listă. Citește în continuare pentru a afla ce fond de ten Estée Lauder ți se potrivește.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ce face fondurile de ten Estée Lauder atât de populare?
Estée Lauder are una dintre cele mai vaste game de nuanțe de fond de ten de pe piață în prezent — colecția de machiaj Stay-in-Place Double Wear constă din 56 de nuanțe de toate tonurile de piele și etniile. Formulele lor de fond de ten sunt disponibile într-o varietate de finisaje și sunt potrivite pentru toate tipurile de ten.

Care sunt factorii de luat în considerare atunci când alegi un fond de ten?
Începe întotdeauna prin a-ți pune următoarea întrebare: ce îmi doresc de la fondul meu de ten? Ar trebui să iei în considerare finisajul (mat, semi-mat, strălucitor, satinat) și acoperirea (transparentă, medie sau completă). Ar trebui să ai o varietate de fonduri de ten în funcție de activitățile și starea ta de spirit. Gândește-te la stilul tău de viață – weekend-uri versus zilele de lucru și sezonier (nuanța fondului de ten de vară va fi probabil diferită de nuanța de iarnă).

Ești gata să încerci fondurile de ten Estée Lauder? Iată ce trebuie să știi despre fiecare tip de fond de ten Estée Lauder, precum și cum să le folosești pentru cele mai bune rezultate.

Double Wear Stay-in-Place Makeup
Un fond de ten impecabil, natural și mat. Uniformizează nuanța pielii, acoperă imperfecțiunile și este rezistent la apă – nu va curge, nu se va freca și nu se va lua, chiar și pe vreme caldă și umedă. Disponibil în nuanțe reci, neutre și calde. Cel mai bine de folosit la evenimente în aer liber, nunți și chiar antrenamente sport. Aplică acest fond de ten cu o pensulă plată pentru fond de ten. Începe din centrul feței și insistă în zonele în care ai nevoie de acoperire suplimentară.

– Acoperire: Medie spre totală (acoperire construibilă)
– Finisaj: Mat
– Pentru ce tip de piele: Toate tipurile de piele
– Longevitate: 24 de ore
– Factor de protecție solară: Niciunul

Double Wear Maximum Cover Camouflage Makeup for Face and Body SPF 15
Un machiaj cu acoperire completă, de lungă durată. Acest machiaj cremă lichid este conceput pentru a camufla toate imperfecțiunile pielii, inclusiv cicatricile chirurgicale și de acnee, tatuajele, semnele de naștere, petele solare și vene varicoase. Ajută la protejarea împotriva razelor solare, cu SPF 15. Cel mai bine de folosit în aer liber sau oricând ai nevoie de machiaj rezistent la apă
Această formulă arată cel mai bine atunci când este aplicată cu un burete de machiaj. Asigură-te că pielea este hidratată înainte de a aplica, pentru cele mai bune rezultate.
– Acoperire: Completă
– Finisaj: Mat
– Pentru ce tip de piele: Toate tipurile de piele
– Longevitate: 12 ore
– Factor de protecție solară: SPF 15

Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup
Această formulă este rezistentă la antrenamente, transpirație, umiditate, intemperii și apă. Estompează și reduce aspectul porilor și imperfecțiunilor pentru un finisaj gata de fotografiere. O formulă ușoară și care nu se usucă, este infuzată cu acid hialuronic concentrat pentru a ajuta pielea să se simtă proaspătă, confortabilă și fără strălucire – este, de asemenea, fără ulei, astfel încât să nu îți înfunde porii. Disponibil în nuanțe reci, neutre și calde și își păstrează culoarea adevărată. Cel mai bine de utilizat la serviciu, în weekend sau la nunți. Aplică acest fond de ten cu o pensulă plată pentru fond de ten. Începe din centrul feței și insistă în zonele în care ai nevoie de acoperire suplimentară.

– Acoperire: Light spre medie
– Finisaj: Mat
– Pentru ce tip de piele: Toate tipurile de piele
– Longevitate: 24 de ore
– Factor de protecție solară: Niciunul

Politica