joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Anchetă după moartea unei asistente medicale de la spitalul din Bumbești-Jiu

O asistentă de 48 de ani a făcut infarct când a intrat în tură la spitalul orăşenesc din Bumbeşti-Jiu. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Gorj pentru acordarea primelor îngrijiri medicale, fiind transferată ulterior la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Cadru medical s-a stins din viaţă la spital la cinci zile.

Loredana Manuela Gogârlă a fost asistent medical în Secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Bumbești-Jiu.

Acum, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj fac cercetări pentru a vedea în ce condiţii s-a produs tristul eveniment care a dus la moartea asistentei, scrie realitatea.net

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis dosar de cercetare a unui eveniment produs în data de 01.11.2021, orele 06:50, a cărui victimă este o femeie în vârstă de 48 de ani, asistentă medicală în cadrul unei unități spitalicești din Orașul Bumbești-Jiu. Victima, în timp ce se afla la intrarea în tura de serviciu, a suferit un infarct miocardic, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Gorj pentru acordarea primelor îngrijiri medicale, fiind transferată ulterior la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde a decedat în ziua de 06.11.2021.”, a transmis ITM Gorj.

Politica