vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe George Enescu! O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni

Un accident s-a produs în această seară pe strada George Enescu din Craiova. Un tânăr de 19 ani a lovit pe trecerea de pietoni o craioveancă de 38 de ani. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„În această seară, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada George Enescu, din Craiova, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Craiova, pe strada George Enescu, din localitate, ar fi accidentat o femeie de 38 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica