Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mijloace de supraveghere și intervenție, achiziționate pentru polițiștii și pompierii mehedințeni

Publicat

pe

Consiliul Județean Mehedinți, prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), a achiziționat mijloace de supraveghere și intervenție pentru Inspectoratul de Poliție al Județului Mehedinți și Inspectoratul pentru Situații ”Drobeta” al județului Mehedinți.

“În baza Regulamentului de funcționare, împreună cu membrii ATOP, am identificat necesitățile polițiștilor și pompierilor mehedințeni în ceea ce privește logistica și în limita fondurilor alocate de la bugetul Consiliului Județean Mehedinți, s-au achiziționat materiale în valoare de aproximativ 140 000 lei. Astăzi, echipamentele au fost distribuite în prezența domnului comisar șef Costin Tuică, adjunctul șefului IPJ Mehedinți și a domnului colonel Florentin Dragomir, inspectorul șef al ISU Mehedinți”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Astfel, pentru Inspectoratul Județean de Poliție au fost achiziționate 25 kituri complete de supraveghere video a posturilor de poliție din mediul rural, dar și alte materiale electronice ce vor fi utilizate în cadrul Inspectoratului.

De asemenea, au fost achiziționați 37 de rucsaci pentru stingerea incendiilor, patru bazine de apă cu o capacitate de 1000 litri fiecare, dar și 5 pistoale de refulare, care vor ajunge la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Drobeta.

”Am speranța că aceste echipamente vor veni în sprijinul activității celor două instituții atât de importante pentru siguranța cetățenilor județului Mehedinți! Chiar dacă îmi doresc să ne confruntăm cu cât mai puține intervenții în caz de incendii, este important ca atunci când este nevoie de intervenția pompierilor, aceștia să aibă mijloace moderne și utile cu care să-și desfășoare activitatea pentru ca pagubele să fie cât mai mici!Sănătate și mult succes tuturor!”, a mai spus Aladin Georgescu.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.