vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal la o școală din Rovinari. Un elev a picat la mijloc între tată și bunică

Tatăl unui elev de 7 ani de la Școala nr. 1 din Rovinari a reclamat la poliție că fiul său ar fi fost răpit din unitatea de învățământ de bunica maternă. Conform gorjeanul.ro, minorul a fost dus la școală, dimineața, de tatăl său, iar în incinta unității a fost așteptat de bunica maternă, care l-a scos pe copil, cu forța, pe ușa din spate.

Părinții minorului, tatăl din Urdari și mama din Rovinari, au divorțat recent, dar copilul a stat la tatăl său până de curând. Instanța a decis ca în acest caz să fie acordată custodie comună a părinților pentru băiat și domiciliul minorului la mamă, dar bărbatul susține că nu a primit încă hotărârea judecătorească și mai aștepta acest document pentru a încredința băiatul mamei sale.

În paralel s-au depus mai multe plângeri penale la adresa bunicii materne, a bunicului, a mamei copilului, a învățătoarei și a directoarei școlii. Chiar și șoferul mașinii în care a fost aruncat copilul s-a ales cu plângere penală. În cauză s-a deschis dosar penal pentru lipsire de libertate și lovire, tatăl minorului susținând că a fost agresat de fostul socru, notează sursa citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: gorjeanul.ro

Politica