Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Internet WiFi, pentru toți cei din Mischii

Publicat

pe


Comuna Mischii din județul Dolj se mândrește cu mai multe puncte de internet WiFi la care cetățenii comunei se pot conecta gratuit. Proiectul de 15 mii de euro a fost aplaudat de edilul Popa Gheorghe, care a menționat și zonele în care aceste puncte de internet sunt amplasate.
“În urma cu un an, anunțam cetățenii că am obținut o finanțare europeană în valoare de 15 mii euro pentru instalare de sisteme de WiFi (internet) gratuit.

Comuna Mischii, județul Dolj, se mândrește cu mai multe puncte de internet WiFi la care cetățenii comunei se pot conecta gratuit. Proiectul de 15 mii de euro a fost plaudat de edilul Popa Gheorghe, care a menționat și zonele în care aceste puncte de internet sunt amplasate.
„În urmă cu un an, anunțam cetățenii că am obținut o finanțare europeană în valoare de 15 mii euro pentru instalare de sisteme de WiFi (internet) gratuit.
Acum, aceste puncte au fost montate și sunt funcționale; acolo unde sunt amplasate panouri ca în pozele atașate mai jos, orice cetățean se poate conecta la internet gratuit, urmând câțiva pași simpli pentru acces
În total, în comuna noastră, sunt zece puncte de acces la WiFi, astfel: Mlecănești: părculeț; Mischii: părculeț Șobolanu’, Școala Gimnazială „Alecsandru Nicolaid”, Primărie, Căminul Cultural, intersecția DJ641-DN65C; Urechești: Centrul medical, Minimarket; Călinești: Fântânița „Fanțu’”; Gogoșești: Fântâniță”, a precizat primarul comunei Mischii, Popa Gheorghe.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.