vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Internet WiFi, pentru toți cei din Mischii


Comuna Mischii din județul Dolj se mândrește cu mai multe puncte de internet WiFi la care cetățenii comunei se pot conecta gratuit. Proiectul de 15 mii de euro a fost aplaudat de edilul Popa Gheorghe, care a menționat și zonele în care aceste puncte de internet sunt amplasate.
“În urma cu un an, anunțam cetățenii că am obținut o finanțare europeană în valoare de 15 mii euro pentru instalare de sisteme de WiFi (internet) gratuit.

Comuna Mischii, județul Dolj, se mândrește cu mai multe puncte de internet WiFi la care cetățenii comunei se pot conecta gratuit. Proiectul de 15 mii de euro a fost plaudat de edilul Popa Gheorghe, care a menționat și zonele în care aceste puncte de internet sunt amplasate.
„În urmă cu un an, anunțam cetățenii că am obținut o finanțare europeană în valoare de 15 mii euro pentru instalare de sisteme de WiFi (internet) gratuit.
Acum, aceste puncte au fost montate și sunt funcționale; acolo unde sunt amplasate panouri ca în pozele atașate mai jos, orice cetățean se poate conecta la internet gratuit, urmând câțiva pași simpli pentru acces
În total, în comuna noastră, sunt zece puncte de acces la WiFi, astfel: Mlecănești: părculeț; Mischii: părculeț Șobolanu’, Școala Gimnazială „Alecsandru Nicolaid”, Primărie, Căminul Cultural, intersecția DJ641-DN65C; Urechești: Centrul medical, Minimarket; Călinești: Fântânița „Fanțu’”; Gogoșești: Fântâniță”, a precizat primarul comunei Mischii, Popa Gheorghe.

Politica