Conecteaza-te cu noi

Gorj

19 angajați ai SJU Târgu Jiu au fost depistați pozitiv la testul COVID

Publicat

pe

19 angajați ai a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au fost depistați pozitiv cu COVID-19, în ultimele 14 zile. Dintre aceștia, 9 sunt nevaccinați. Conform, conducerii unității medicale, persoanele infectate prezintă forme ușoare ale bolii și se tratează la domiciliu.

Conform ultimei raportări, în clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada A.I. Cuza erau 68 pacienți confirmați la Secția Boli Infecțioase. Dintre pacienții internați, 60 sunt nevaccinați. Secția dispune de un număr total de 75 de paturi avizate de Direcția de Sănătate Publică Gorj. Totodată, la nivelul compartimentului de Terapie Intensivă, unde sunt 16 paturi disponibile, erau 17 pacienți confirmați pozitiv.

În clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada Tudor Vladimirescu erau 4 pacienți suspecți, cadrele medicale având la dispoziție un număr total de 15 paturi avizate de DSP Gorj. Pe secția de Terapie Intensivă erau 3 pacienți pozitivi, joi dimineața.

Ultima raportare de la clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada Progresului (Spital 700):

14 pacienți suspecți, la un număr total de 25 de paturi avizate de DSP Gorj și 6 pacienți pozitivi pe secția de Terapie Intensivă. Acolo fiind alocate 5 paturi, dintre care 4 cu ventilator.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.