vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copilul de 2 ani lovit de mașină în Slatina a murit

Copilul de 2 ani lovit de mașină pe o stradă din Slatina miercuri seară a murit în cursul nopții trecute la Spitalul de Urgență din Slatina. Femeia de 60 de ani care îl însoțea pe minor este în continuare la spital, sub supravegherea medicilor.

„În cursul nopții trecute, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, minorul, în vârstă de 2 ani, din păcate, a decedat. Femeia, în vârstă de 60 de ani, se află în continuare în unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.”, conform IPJ Olt.

Cei doi, din Valea Mare, județul Olt au fost loviți de o mașină condusă de un bărbat de 54 de ani din Scornicești. Incidentul a avut loc pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, din orașul Scornicești și doi pietoni, respectiv o femeie, de 60 de ani, din comuna Valea Mare și un minor, în vârstă de 2 ani, din municipiul Slatina”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările.

Politica