joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Flavius Stoican, ultimul de pe lista lui Mititelu!

După ce a fost refuzat de Șumudică și Neagoe, patronul FCU Craiova s-a orientat spre un antrenor mai ieftin, dar fără mari performanțe

9 puncte în 11 meciuri, atât a obținut Adrian Mutu cu lotul pus la dispoziție de familia Mititelu. Prea puțin, iar înfrângerile pe bandă cu FCSB și CSU Craiova au pus capac. Briliantul a plătit cu capul, și, profitând de pauza generată de meciurile naționalei, patronul s-a pus pe căutat înlocuitor.
Rând pe rând, Mititelu a fost refuzat de Marius Șumudică și Eugen Neagoe. Șumi a confirmat că a fost contactat într-o intervenție la DigiSport: „Era o ofertă sub cea a celor de la CFR Cluj, dar cu mult peste multe cluburi din Liga 1. Nu, m-a onorat, ce să mai. Era la nivelul primilor trei antrenori din Liga 1. Mulțumesc familiei Mititelu, dar mental nu sunt foarte conectat. Ce s-a întâmplat la CFR Cluj a lăsat urme”.
Mititelu jr. a spus că au existat tatonări: „A existat o discuție între mine și Șumudică, dar nu e nimic concret și nu vă pot da detalii despre negocieri. Bineînțeles că tata ia ultima decizie, chiar dacă nu e în libertate. Avem nevoie de un antrenor care să redreseze echipa. Un antrenor cu experiență ar putea gestiona mai bine presiunea. Și Leo Grozavu e un antrenor bun, dar nu vă pot spune dacă vom negocia sau nu cu el. Sperăm să ne înțelegem până joi cu noul antrenor”.
Eugen Neagoe a spus, pentru gsp.ro că, la rândul său, a refuzat propunerea venită din partea FCU Craiova, preferând să stea fără angajament: „Încep prin a-i mulțumi lui Adrian Mititelu. Mă bucur că s-a gândit la mine. Din păcate, de această dată nu am ajuns la un acord, însă pe viitor nu-i exclus să colaborăm. Le doresc multă baftă, sunt oltean și le țin pumnii. Sper să găsească antrenorul potrivit”.
Refuzat de doi antrenori liberi de contract, Mititelu pare să se fi orientat spre un altul, cu un CV mai puțin impresionant: Flavius Stoican. Astfel, după Adi Mutu, un alt câine roșu ar putea ajunge pe banca alb-albaștrilor. Nu este un dinamovist obișnuit, ci un oltean care a „trădat” Craiova în trecut. Potrivit Digi Sport, Flavius Stoican este noul antrenor al craiovenilor.
În 2002, la finalul erei Gigi Nețoiu, ajungeau în Ștefan cel Mare Claudiu Niculescu, Cosmin Bărcăuan, Ovidiu Burcă, Ciprian Danciu, Viorel Domocoș, Cornel Frăsineanu, Ștefan Grigorie, Flavius Stoican, Daniel Tudor.
Flavius Stoican are 44 de ani, iar ultima dată a antrenat Viitorul Pandurii, în Liga 2, până în martie 2021. Acum, echipa de la care a plecat este antrenată de Eugen Trică, iar Stoican preia o formație rănită, pe care Mutu a construit-o după propria viziune și pe care Adrian Mititelu vrea să o vadă învingând CSU Craiova în retur.

Politica