joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Olt. Accident rutier cu 3 mașini

Un accident rutier a avut loc sâmbătă dimineață între Slatina și Valea Mare. În eveniment au fost implicate 3 autoturisme în care erau 5 persoane. În urma impactului, un bărbat de 31 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștient.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, au intervenit pe Drumul Județean 653, în localitatea Recea, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau cinci persoane. Toate cele cinci persoane au fost asistate medical la locul evenimentului, patru dintre acestea au refuzat transportul la spital, iar un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cu multiple excoriații, a fost transportat la UPU Slatina. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accident, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic”, conform ISU Olt.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii care au deschis un dosar penal pentru vătmare din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 3 autoturisme, din care unul condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Bălteni, altul condus de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Tătulești, iar celălalt de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Valea Mare. În urma coliziunii, un bărbat, pasager, în vârstă de 31 de ani, din comuna Bălteni, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În continuarea verificărilor, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, conform IPJ Olt.

Politica