Video/ Cum a fost găsită fetița de 9 ani, dispărută de acasă

O noapte întreagă, zeci de oameni au căutat-o pe Mihaela Marina, fetița de 9 ani, din Izvoare, dispărută de acasă. A fost găsită dimineață de un tânăr de 23 ani. Fata era în câmp, la aproape 8 kilometri de casă.

Cu un cățel in brațe, pe care îl găsise pe drum, le-a zâmbit salvatorilor.

„În urma sesizării privind plecarea de la domiciliu a minorei de 9 ani, din comuna Izvoare, polițiștii doljeni au efectuat verificări pentru găsirea acesteia.

Au fost implicate aproximativ 50 de forțe de ordine.

La căutări au participat polițiști din cadrul I.P.J.Dolj- Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Băilești, Secțiile de Poliție Rurală 7 Plenița și 6 Giubega, dar și jandarmi din cadrul I.J.J.Dolj și G.Mb.J Craiova, pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Băilești, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat și aproximativ 40 de voluntari.

Au fost desfășurate activități specifice, continue și constante, fiind folosiți 2 câini de urmă, atât la cercetarea la fața locului, cât și la verificările în teren.

Au fost vizate eventuale trasee parcurse de minoră, fiind folosite dispozitive cu termoviziune și vedere pe timp de noapte.

Forțele de ordine au verificat toate terenurile extravilane, aproximativ 50 de km., imobilele persoanelor cunoscute de către minoră, instituții publice, dar și case și curți părăsite, clădiri dezafectate.

În urma mediatizării și a activităților de căutare, scotocire ale echipelor formate din forțele de ordine și voluntari, în această dimineața, în jurul orelor 8.00, cu sprijinul unui tânăr din localitate, s-a reușit găsirea minorei de 9 ani, pe un câmp, în apropierea unui drum agricol, în extravilanul comunei Izvoare, la aproximativ 8 km de la locul dispariției.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care a preluat minora pentru acordarea de îngrijiri medicale, aceasta fiind conștientă și cooperantă, aflată în ușoară hipotermie.

Din primele verificări, a reieșit faptul minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Aceasta a fost găsită de un tânăr de 23 de ani, din comuna Izvoare, sat Corlate.”- IPJ Dolj

Tânărul care a găsit-o a fost felicitat, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj acordându-i o diplomă de excelență.

Populare

Recomandări

Foto/ Dolj. Două minore au plecat de acasă și nu s-au mai întors

UPDATE: În urmă cu puțin timp, cele două fete...

Dolj. 239 de locuri de muncă, vacante în Spaţiul Economic European

239 de locuri de muncă vacante sunt oferite de...

VIDEO! Au apărut imagini noi de la bătaia dintre Reghecampf și Anamaria Prodan!

Vineri seara, 23 septembrie, la Snagov, Anamaria Prodan și...

O familie a trăit cu cadavrul unui bărbat în casă mai bine de un an

Familia unui bărbat de 35 de ani, care a...