vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Și-a ținut mama în casă moartă pentru pensie

Femeia de 86 de ani din slatina descoperită decedată, duminică,  în propria locuință, se pare că n-ar fi fost declarată de fiul acesteia pentru a profita de pensia femeii. Bărbatul de 54 de ani, locuia cu femeia, vecinii acestora intrând la bănuieli în momentul în care au început să simtă un miros greu.

Stătea cu fiu-său, dar el stătea toată ziua plecat, venea seara. O singură cameră e, pentru că e bloc de garsoniere, aveau două paturi. Nu cred ca el să-i fi făcut ceva, dar de ce n-a anunţat că a murit….?! S-o fi speriat, Dumnezeu ştie ce s-a produs în capul lui. Nu prea vorbea cu vecinii, la o vecină îşi mai încărca telefonul, că nu mai aveau curent, din câte ştiu, şi cam atât. Ce avea el de gând să facă cu cadavrul chiar nu-mi pot da seama“, a spus un vecin.    Femeia avea o pensie mică şi acesta este motivul pentru care, cred unii dintre vecini, fiul său nu ar fi anunţat decesul. Pe de altă parte, bărbatul nu mai aducea bani acasă de ani buni. „Acum ieşise la pensie, cred că i-au venit primii bani, a primit şi din urmă, a lucrat la Carbonoase şi el“, a mai spus vecinul, conform adevarul.ro

Bărbatul a fost condus la secție de către polițiști pentru audieri. Luni urmează să fie efectuată şi necropsia pentru a se stabili data decesului femeii şi condiţiile în care acesta s-a produs.   „Astăzi, în jurul orei 11.10, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că, o femeie de 86 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsită decedată în locuinţă.   La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, cadavrul femeii fiind găsit în stare avansată de descompunere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cadavrul fiind transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea efectuării necropsiei“, a transmis, duminică, IPJ Olt.  


Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica