miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu jr.: „Nu suntem la ANRP, unde își supraestima despăgubirile”

Atac frontal al patronului FCU către omologul de la CSU. Mititelu jr îi propune lui Rotaru înființarea Asociația Pentru Protecția Numărului de Spectatori.

Cu o săptămână înainte de duelul direct dintre cele două formații ale Băniei, FCU Craiova și CSU Craiova, programat la data de 3 octombrie, ora 21:00, patronii celor două echipe au scos săbiile din teacă.
Într-o intervenție la ProSport Live, Mihai Rotaru a susținut că echipa pe care o conduce are mai mulți suporteri decât cea a rivalului Mititelu: „Nu e un meci de orgoliu cu cealaltă Craiova. S-a văzut că s-a tras o linie. Am jucat cu Sepsi luni și am avut 10.000 de spectatori, la ora 21:00, iar ceilalți, cu FCSB-ul la ora 20:00, au avut 5.500 – 6.000 de spectatori. De asta spuneam că îmi doresc să vină în Liga 1, pentru a se spulbera acest mit, cu suporteri mai mulți sau mai puțini. Fără discuții, ne batem la titlu! Realistic vorbind, anul trecut aveam 8 puncte în față după 10 etape, anul ăsta suntem pe locul 9 după 9 etape, cu 12 puncte. La 11 puncte distanță. Deci dacă recuperăm până la sfârșitul sezonului regular 3 puncte, rămân 4 puncte între noi și liderul Ligii 1”.
Mititelu jr. a sărit ca ars și l-a înțepat cu câteva ironii pe Mihai Rotaru, aducând aminte de banii din dosarele de retrocedare ale omului de afaceri din București și, printr-o parafrazare, de Asociația pentru Protecția Habitatelor Naturale, despre care Mititelu senior a susținut că-i aparține lui Rotaru și că-i blochează afacerile.
„Țin să îi reamintesc lui Rotaru că aici nu suntem la ANRP, unde își supraestima despăgubirile prin dosare, ci suntem la fotbal. Să își potolească prostul obicei de a supraestima numărul spectatorilor care vin la CSU!
A vândut 6.000 de abonamente cu 20 de lei. La meciul lor cu Sepsi nu au fost 10.000 de oameni, cum nici la meciul nostru cu Steaua nu au fost 6.000. Am avut 8.000 de spectatori la meciul cu Steaua, cu tot cu loje. Deocamdată media de spectatori ne este favorabilă. Suntem peste ei!
Linia se va trage la sfârșitul sezonului, nu după 9 etape. 7 ani s-au distrat singuri prin Craiova și prin Liga 1, dar s-a terminat. Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă lui Rotaru cât de curând.
Nota de plată pentru răul făcut familiei mele și suporterilor echipei Universitatea Craiova o să o primească când îi va fi lumea mai dragă. Îi propun să își mai facă o asociație – Asociația Pentru Protecția Numărului de Spectatori”, a declarat Adrian Mititelu jr pentru GSP.ro.

Politica