vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Loviți de o mașină în timp ce stăteau pe bancă. Șoferul a fugit

Doi bărbați care stăteau pe o bancă, în fața porții, în Maglavit, au fost loviți de o mașină. Ambii au fost duși la spital. Șoferul vinovat, un tânăr de 26 ani, fără permis de conducere, a fugit de la fața locului.

„În această seară, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în comuna Maglavit, s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat politiști din cadrul Postului de Poliție Maglavit și polițiști rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat, care, din primele cercetări, au stabilit că, un autoturism care circula pe raza comunei Maglavit, din direcția Maglavit către Drobeta-Turnu Severin, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț de colectare al apei pluviale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un cap de pod, accidentand totodată, doi bărbați de 31, respectiv 51 de ani, ambii din comuna Maglavit, care erau așezați pe o bancă, amplasată pe trotuar.

În urma evenimentului rutier, bărbații de 31 și 51 de ani au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului ar fi părăsit locul accidentului, plecând într-o direcție necunoscută.

Din cercetari, polițiștii au identificat un bărbat de 26 de ani, din Maglavit, bănuit că ar fi condus autoturismului implicat în evenimentul rutier.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul bănuit nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, arată IPJ Dolj.

Polițiștii îl caută acum pe tânăr.

„Polițiștii desfășoară activități pentru depistarea bărbatului bănuit de comiterea accidentului, conducerea acestuia la sediul poliției pentru audieri și testarea cu aparatul alcooltest.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luării masurilor care se impun.

La finalizarea cercetarilor se va propune soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, conform IPJ Dolj.

Politica